Uw ervaring delen?

Wat is uw naam?
Wat was uw ervaring met Blijvendgedenken?

Thea

Heb hier mijn urn en sieraad bestelt goede survers betrouwbaar ,gaat goed met de mensen om komt zijn afspraken na .Word netjes thuis afgeleverd en goed verzorgd.Daarvoor mijn hartelijke dank . Is zeer zeker aan te raden van mij een dikke 10

Wil

Hoi Frans, bedankt voor het fijne gesprek bij ons thuis! We zijn ontzettend blij met het mooie aandenken! Wij zullen u zeker aanbevelen! Lieve groet, Wil

Janet

Hallo Frans,
Bedankt voor alle goede zorgen. U hebt een super goede en lieve service gegeven tijdens en zeker ook na de crematie van mijn man.
U hebt veel zorgen van ons overgenomen en we zijn daar dan ook zeer dankbaar voor.
De urntjes die we bij jou besteld hebben zijn super mooi.

Dorien

Lieve Frans
Dank voor alle goede en emotionele hulp die u geboden hebt u bent een topper .
Ik ben zo ontzettend blij met de vingerafdruk op mijn ketting .Mijn moedertje tastbaar voor altijd bij me dankjewel

Fred klaucke

Hoi Frans bedankt voor alle goede zorgen alles zeer netjes geregeld
Vriendelijke groet fm klaucke

Xandra

Lieve schat een betere steun na het overlijden van Floor had ik mij niet kunnen bedenken je was er voor mij en daar ben ik je zeer dankbaar voor .
Ik hoop je niet weer nodig te hebben maar mijn dankbaarheid is groot . Dank jewel Frans voor alles .

Mirjam

Bedankt voor jullie meedenken, persoonlijke aanpak en geweldige service! Ik ben zeer tevreden! Maakt dat moeilijke tijden net weer een stukje makkelijker worden.

Groetjes Mirjam

Angelique en Thei

Hoi Miranda en Frans,
Heel hartelijk bedankt voor jullie erg persoonlijke manier van werken. Nadat wij de mogelijkheden bekeken hebben en iets heel persoonlijks vonden, hebben we een foto opgestuurd inclusief een tekst. Slechts een fractie later bellen jullie terug met de vraag of de hele foto erop moest of slechts een gedeelte. Dat dit mogelijk is, is een bewijs van jullie vakmanschap. Klasse! In de oorspronkelijke ruimte om tekst aan te geven, is het niet mogelijk om speciale tekens aan te brengen. Op ons verzoek zijn jullie meteen aan de slag gegaan om dit te regelen. Het eindresultaat is verbluffend. Daarom meteen een tweede exemplaar er bij besteld. We wisten niet dat het effect verhoogd kan worden door een LED-lampje. Dit hadden we in eerste instantie niet gezien. Bij aflevering van het eerste product zit er een foldertje bij dat dit wel kan; dus ook besteld.
Bedankt voor jullie betrokkenheid, zorgvuldigheid en respectvolle aflevering.
Angelique & Thei

Nicoline en Ruud

Beste Frans, we willen je hartelijk danken voor al je goede zorgen. Je hebt geduldig naar ons geluisterd, ons goed geadviseerd en op geen enkel moment geprobeerd iets aan ons op te dringen. Kortom, je hebt al onze wensen naar wens uitgevoerd.

Zowel de uitvaart als de nazorg zijn bij jou in prima handen. Dank hiervoor.

Bianca

zo fijn geholpen voor een asring voor mijn moeder.jullie komen je afspraken na en er wordt met respect omgegaan met de wensen van de klant.dank jullie wel!!!

Jacqueline

Liefdevol onze assieraden laten vullen.
Mooie winkel met een geweldige keuze aan urnen, sieraden en allerlei herinneringen.
Aan iedereen aan te raden om daar heen te gaan.
Je ontvangt een heleboel steun en vriendelijkheid.

Anoniem

Omdat wij geïnteresseerd waren in assieraden, maakten wij een afspraak in de showroom in Delfgauw.
Daar werden wij hartelijk ontvangen door Frans en Miranda. Zij namen alle tijd voor ons. We kregen duidelijke informatie en werden goed geholpen bij het maken van onze keus.
Bij de tweede afspraak hebben we de sieraden opgehaald. De sieraden werden ter plekke deskundig afgevuld.
Ook dit bezoek was weer super goed verzorgd.

Miranda en Aad

Hoi Frans, Peter en Miranda
Dank jullie wel voor de tijd en aandacht bij het uitzoeken van het urntje en de halsketting met as van ons hondje Pluto. En dan de 3D kubus met haar foto. Moesten we wel even bij slikken, zo mooi en gedetailleerd maar we hebben nu een mooie herinnering aan haar.
Miranda en Aad