Grafmonumenten

Blijvendgedenken werkt samen met Alvasco Steenhouwerij. De grafmonumenten van Alvasco zijn te bekijken in onze showroom.

grafmonumenten
grafmonumenten
grafmonumenten
grafmonumenten

Wilt u langskomen in onze showroom voor persoonlijk advies? Maak vrijblijvend een afspraak.

Alvasco is een familiebedrijf dat al vijf generaties vertrouwd is met steen en geëvolueerd van ambachtelijke steenhouwerij tot een modern natuursteen verwerkend bedrijf.

U kunt in onze showroom in Delfgauw inspiratie opdoen, waarna wij in overleg met u een ontwerp maken. Voorop staan persoonlijk, degelijk en duurzaam.

Samen bespreken we de mogelijkheden en zoeken naar iets herkenbaars in de vormgeving.

We zullen kijken naar verschillende mogelijkheden, zoals een staand of een liggend grafmonument.

Wij kunnen een monument verzorgen voor ieders budget. De prijs van grafmonumenten wordt o.a. bepaald door de complexiteit van de werkzaamheden. Het uit de berg halen van een blok natuursteen in China is beduidend goedkoper dan een blok uit een berg halen in Noorwegen. De prijs zegt dus niets over de kwaliteit.

De volledige verzorging van de laatste rustplaats is bij Alvasco Steenhouwerij in goede handen. Het is niet eenvoudig de juiste keuze te maken. Neem hier dus rustig de tijd voor. Bezoek geheel vrijblijvend onze showroom, waar u zich op uw gemak kunt oriënteren. Maar u kunt ook thuis de mogelijkheden bespreken met één van onze consulenten. 

Door persoonlijke benadering kan Alvasco Steenhouwerij als geen ander uw wensen realiseren en u geheel vrijblijvend een aantal voorstellen doen volgens de richtlijnen van de begraafplaats.

Voordelen van onze showroom

U hoeft geen tijdsdruk te ervaren.

Onze adviseurs nemen uitgebreid de tijd voor een passend advies.

Bekijk en voel welke gedenkartikelen het beste bij u passen