Showroom

U bent van harte welkom in onze showroom om onze producten te bekijken.
blijvendgedenken showroom
blijvendgedenken showroom
blijvendgedenken showroom
blijvendgedenken showroom
blijvendgedenken showroom

Wilt u langskomen in onze showroom voor persoonlijk advies? Maak vrijblijvend een afspraak.

Wij zijn Frans en Miranda en samen hebben wij in 2019 Blijvendgedenken opgericht.

De naam zegt het al, wij zijn een webwinkel in gedenkartikelen om een blijvende herinnering aan uw dierbare te verzorgen. Sinds 1 mei 2021 hebben wij tevens een showroom geopend.

Omdat de aanschaf van een gedenkartikel voor het leven is, willen wij nabestaanden graag de mogelijkheid bieden om in alle rust en in ongedwongen sfeer de urnen, sieraden en grafmonumenten in het echt te zien. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Wij werken voor mens en dier. Beide verliezen zijn ingrijpend en veel mensen vinden het fijn om een plekje binnen- of buitenshuis  te hebben om hun dierbare te gedenken.

Er zijn natuurlijk al talloze winkels en webshops op het gebied van gedenkartikelen, dus wat onderscheidt Blijvendgedenken van de anderen?

Wij zijn beide zelf uitvaartverzorger en weten daarom als geen ander wat er allemaal op een familie afkomt voor, tijdens en na een overlijden. Daarom vinden wij het heel belangrijk om zoveel mogelijk zorg uit handen te nemen en gaan wij persoonlijk te werk.

Zo kunnen wij een afspraak met u maken in de showroom om samen met u een weloverwogen beslissing te maken. Na het afhalen van de as kunnen wij het artikel voor u vullen al dan niet in uw aanwezigheid.

Maar ook als u vragen heeft of iets wilt laten maken dat niet op de website staat of nergens kunt vinden, denken wij graag met u mee. We werken samen met meerdere ateliers die graag “out the box” werken. Voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres.

Bovendien is Blijvendgedenken 7 dagen per week bereikbaar en zijn afspraken ook mogelijk in het weekend en de avonduren.

Een gedenkartikel schaf je aan voor het leven en niet voor een paar jaar. Bij Blijvendgedenken weet u met wie u te maken heeft en dat u bij ons terecht kunt met al uw vragen.